Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Rabobank Clubsupport actie 2019

De uitslag van de Rabobank Clubsupport actie 2019 is bekend.

Ook dit jaar hebben wij weer samen met de Loopgroep Goirle en de Harmonie de handen in elkaar geslagen om een succes van deze actie te maken.

En een succes was het! De Zonnebloem heeft in Goirle het meeste aantal stemmen gekregen.

Deze 1e plaats levert ons een bedrag op van ruim € 3.900,00

 

Met dit geld kunnen wij , ook in 2020, wederom leuke en betaalbare uitstapjes blijven organiseren voor onze gasten van de Zonnebloem. De extra kosten voor speciaal (rolstoel) vervoer, zorg en begeleiding worden hiervan betaald.

 

Wij willen iedereen die heeft bijgedragen tot dit geweldige succes bedanken en hopen ook volgend jaar weer op uw stem te kunnen rekenen.

 

Als u een Raborekening heeft en het blad “Dichterbij” ontvangt dan bent u lid van de ledenraad.

Dit jaar heeft de Rabobank de stemcodes alleen via e-mail verzonden en niet meer per post zoals u gewend was. Bent u wel lid van de ledenraad en ontvangt u wel het blad “Dichterbij” maar heeft u geen stemcode gehad omdat u geen e-mailadres heeft? Dat is natuurlijk jammer omdat u dan niet heeft kunnen stemmen.

Is dit bij u het geval ? dan willen wij dat graag weten.

 

Maud de Rooij

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk