Zonnebloemgasten verwend met voorjaarsbloeiers

Vrijwilligers in actie......

Op een grijze, druilerige woensdag 16 februari stapten vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Goirle op hun fiets of in de auto om alle gasten van de Zonnebloem te verrassen.

De Bloemenkamer Goirle had voor een leuk presentje gezorgd: een bakje met narcissenbolletjes, nu nog helemaal groen en zelfs de knoppen nog verstopt. Maar de komende dagen kan iedereen genieten van de groei en het gaan bloeien van de narcissen.

De gasten waren blij met deze attentie, maar ook met het contact met hun vrijwilliger. En ook vrijwilligers waren blij om hun gasten weer even te ontmoeten. En dan mensen treffen, die zo enthousiast reageren op wat je brengt, maakt het dubbel zo leuk. Dank aan de vrijwilligers en aan de Bloemenkamer.

En nog meer goed nieuws. De coronaversoepelingen, die op de laatste persconferentie zijn aangekondigd, zorgen ervoor, dat we weer een activiteit durven te gaan organiseren, waarop de Zonnebloemgasten elkaar kunnen ontmoeten. De planning is: een “Paasviering” op woensdag 6 april in het CC Jan van Besouw.

 

Joke van Ertrijk

0613392386
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk