Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstconcert 2015

Zonnebloem afdeling

Op 12 december werden we weer verrast met prachtige muziek tijdens het jaarlijkse kerstconcert in Het Lichtpunt in Zutphen.

Ook deze keer werden de gasten door de vele vrijwilligers ontvangen in “Het Lichtpunt” in Zutphen. Er was koffie en thee met een versnapering en in de pauze werden frisdrank en chocolaatjes uitgedeeld.

De gasten konden genieten van optredens van het Vrouwengospelkoor Kwadrant met Stefan Potman op de piano en van Het Warnsvelds Mannenkoor met de solisten Alette van den Brul, Jan Roelofs en Kees de Haan begeleid door Evert-Jan de Groot op de piano.

Ook de Jeugdstrijkers van de Muzehof onder leiding van Jaap van Elst lieten de aanwezigen genieten van prachtig uitgevoerde muziek met onder andere een vioolsolo van Nigel Menting (net 14 jaar). Na de pauze gaven de zeer jonge violisten Ayla Fermin, Harm Wijnsma, Barbara Moerman en Anna Willemse nog een demonstratie van hun solistische kwaliteiten.

De middag werd besloten met samenzang, waarbij de beide koren samen het podium deelden.

Het orgel werd bespeeld door Wiestke Draijer.

Dank aan alle uitvoerenden, de organisatie en de vele vrijwilligers en niet te vergeten de koster van “Het Lichtpunt”.

Foto's van het concert kunt u hier vinden.

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken