Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaas 2015

Zonnebloem afdeling

Sint en Pieten op bezoek bij Zonnebloem afd. Gorssel

De Zonnebloem afdeling Gorssel verwelkomde Sinterklaas in "de Brink" te Gorssel.

Negenzestig gasten en 25 vrijwilligers genoten van Sinterklaas en zijn twee Pieten. Met verschillende gasten maakte Sint een praatje waardoor deze middag een heel persoonlijk tintje kreeg met leuke intermezzo's. Zo was er een bijdrage van een anonieme dichter(es), het Sinterklaasverhaal van Mw. Voortman en een gedicht van Sinterklaas zelf. De gasten zongen uit volle borst mee met de liedjes die werden gespeeld door het Harfsens Harmonica-duo. Sinterklaas had voor allen een leuke surprise meegebracht. De gasten die niet op het feest aanwezig waren kregen het cadeautje thuis bezorgd door de vrijwilligers. Tot slot was er een heerlijk stamppottenbuffet, waarna allen tevreden huiswaarts keerden.

We kunnen terug kijken op een geslaagde middag.

 

 

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken