Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstconcert 2016

Zonnebloem afdeling

Op 17 december 2016 vond het traditionele Kerstconcert plaats in de kerk Het Lichtpunt te Zutphen.

De afdelingen Zutphen De Hoven, Zutphen Noord, Zutphen Zuid, Warnsveld en Gorssel van De Zonnebloem vierden hun traditionele kerstconcert in Het Lichtpunt in Zutphen.

Dit jaar werd de muziek verzorgd door achtereenvolgens het Gemengd Koor No Dubio, Fluitiste Harriet v.d. Berg met haar leerlingen en CMK Mannenkoor de IJsselstreek. Ze traden zowel voor als na de pauze in deze volgorde op.

Wietske Draijer, op het orgel van Het Lichtpunt, zorgde voor begeleiding van de samenzang.

Deze middag werd zoals gebruikelijk mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers van De Zonnebloem. Zij zorgden voor het halen en brengen van de gasten die dat nodig hadden en verder voor hapjes en drankjes en voor alle verdere ondersteuning.

Ook ditmaal was het concert een groot succes. We bedanken de koren en andere muzikanten en de vele vrijwilligers.

 

Fotografie Henk Derksen.

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken