Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Regionale ontspanningsmiddag 2017

Zonnebloem afdeling

Op zaterdag 8 april 2017 werd de regionale ontspanningsmiddag van De Zonnebloem regio IJsselstreek gehouden in het Kulturhus in Vorden. Er werd opgetreden door de Hohnerboys uit Gaanderen.

De Zonnebloem regio IJsselstreek organiseerde deze keer de jaarlijkse Ontspanningsmiddag in het Kulturhus in Vorden. Er werd opgetreden door de Hohnerboys uit Gaanderen. Deze groep met niet alleen boys, maar ook enkele girls en een grote mascotte bracht populaire muziek ten gehore. Niet alleen mondharmonica's in verschillende maten en soorten, maar ook accordeons, een gitaar en een drumstel droegen bij aan de feestvreugde.

Er was gezorgd voor de nodige versnaperingen voor de meer dan 170 gasten en de meer dan twintig vrijwilligers.

Opnieuw kunnen we terugkijken op een geslaagde activiteit.

Als u letterlijk wilt terugkijken klik op de link hieronder, foto's gemaakt door Henk Derksen.

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken