Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

KERSTCONCERT 2017

Zonnebloem afdeling

Evenals voorgaande jaren werden de gasten van de afdelingen Zutphen, Warnsveld en Gorssel getrakteerd op een schitterend kerstconcert in kerk "Het Lichtpunt" te Zutphen.

Het kerstconcert werd deze keer verzorgd door achtereenvolgens het Vordens Mannenkoor, de fluitiste Magdalena Katziolka op de piano begeleid door Christo Guenov en het Popkoor Zutfun. Wietske Draaijer nam ook nu weer de begeleiding op het orgel voor haar rekening. De zangers en muzikanten traden zowel voor als na de pauze in deze volgorde op. Beide keren werd het optreden afgesloten door een samenzang van de beide koren met begeleiding van het orgel. Veel gasten en vrijwilligers zongen uit volle borst mee.

De gasten werden door de vrijwilligers van De Zonnebloem ontvangen met een kopje koffie of thee met iets lekkers van bakker Van Zuijlen. In de pauze zorgden de vrijwilligers voor een (fris)drankje en een chocolade versnapering.

Na afloop vertrok iedereen tevreden weer naar huis. Men had genoten van de fantastische muziek.

Voor foto's (gemaakt door Henk Derksen) klik op onderstaande link.

 

 

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken