KERSTVIERING 2017

Zonnebloem afdeling

Op dinsdag 12 december in "Ons Gebouw" te Harfsen.

Het was een gezellige middag, er lag een dik pak sneeuw, maar de opkomst was groot. Hulde voor alle vervoerders.

Als eerste werd (oud) vrijwilligster Marianne Tenholter gehuldigd. Als dank voor 36 jaren vrijwilligerswerk bij onze afdeling ontving zij, uit handen van voorzitter Tineke, het bronzen beeldje "Waardering".

Vervolgens stond een optreden van leerlingen van groep 4 en 5 van de St. Bernardusschool uit Joppe op het programma. Het kinderkoor zong kerstliederen. Mede door hun jonge leeftijd was het een aandoenlijk optreden wat bijzonder gewaardeerd werd door onze gasten. Zij werden begeleid door enkele ouders. De zaal kon af en toe ook meezingen, die liederen stonden op een vooraf uitgedeeld stencil. Omdat op deze dag een landelijke staking van de onderwijzers was, hadden de ouders het vervoer van de leerlingen zelf geregeld. Onze afdeling is ze daar heel dankbaar voor.

Na de pauze werd een film en beelden van eerdere gebeurtenissen vertoond. Vrijwilligster Helen zorgde voor sfeervolle muzikale begeleiding.

Daarna was er een overheerlijk stamppottenbuffet wat een ieder zich goed liet smaken. Tot slot was er voor alle gasten een kerstcadeautje. Voldaan ging men huiswaarts.

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken