UITJE ZANDSCULPTUREN GARDEREN

Zonnebloem afdeling

Op 28 juni 2017 zijn we met 31 gasten en 13 vrijwilligers naar het Zandsculpturenfestijn in Garderen geweest.

Het was een heel geslaagd uitje met als enige spelbreker het weer. Na aankomst genieten we van koffie met gebak terwijl de regen op het dak klettert. Eenmaal buiten is het droog en wordt het zelfs warm. De jassen gaan uit. We wandelen langs zandsculpturen met verschillende thema's. Het zijn stuk voor stuk kunstwerken. Daarna wandelen we een overdekte hal binnen waar 37 zandsculpturen evenzovele bordspellen uitbeelden en dan mag jezelf raden welk spel er wordt uitgebeeld. Dat wordt door de meesten enthousiast gedaan. Na de goed verzorgde lunch is het niet meer droog geworden. Overdekt is er nog een wandelroute met sculpturen en een paar mooie winkels waar een souvenir gekocht kan worden. We besluiten om een uurtje eerder te vertrekken en de touristische route naar huis te nemen.

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken