Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

UITJE ZANDSCULPTUREN GARDEREN

Zonnebloem afdeling

Op 28 juni 2017 zijn we met 31 gasten en 13 vrijwilligers naar het Zandsculpturenfestijn in Garderen geweest.

Het was een heel geslaagd uitje met als enige spelbreker het weer. Na aankomst genieten we van koffie met gebak terwijl de regen op het dak klettert. Eenmaal buiten is het droog en wordt het zelfs warm. De jassen gaan uit. We wandelen langs zandsculpturen met verschillende thema's. Het zijn stuk voor stuk kunstwerken. Daarna wandelen we een overdekte hal binnen waar 37 zandsculpturen evenzovele bordspellen uitbeelden en dan mag jezelf raden welk spel er wordt uitgebeeld. Dat wordt door de meesten enthousiast gedaan. Na de goed verzorgde lunch is het niet meer droog geworden. Overdekt is er nog een wandelroute met sculpturen en een paar mooie winkels waar een souvenir gekocht kan worden. We besluiten om een uurtje eerder te vertrekken en de touristische route naar huis te nemen.

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken