Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

LENTEVIERING 19 MAART 2019

wp20190319160824prolijpg

In "Het Hart" te Eefde werd de komst van de lente gevierd. Het was een heerlijke zonnige middag.

Wat hebben we genoten van het optreden van "Dorus"! Het was echt een feest van herkenning. Dorus had een decor van "oude meuk" opgesteld. Van korset tot lange onderbroek en oude gebruiksartikelen. Kostelijk om te zien. Heel leuk zoals hij het publiek bij zijn optreden betrok. De gasten zongen uit volle borst mee met de voor allen zo bekende liedjes. De mensen werden er echt vrolijk van.

Vrijwilligster Rikie Braakhekke reeds 25 jaar vrijwilligster bij onze afdeling, werd gehuldigd met de gouden speld door regiovoorzitter dhr. Ben van Raaij. Ook ontving zij een fraai boeket bloemen van onze voorzitter Tineke.

Aan het eind van de middag was er voor iedereen een lekkere kop groentesoep en een broodje kroket.

Het was een geslaagde middag, alle lof voor het professionele optreden van Dorus. De gasten gingen voldaan huiswaarts.

 

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken