ROLL OVER BRONCKHORST

ba9f53b9-8161-4411-8a6f-a7d5f5919804thumb10246392jpg

Op zaterdag 25 mei jl. heeft onze afdeling deelgenomen aan de Roll Over Bronckhorst, georganiseerd door de regio IJsselstreek.

Dit was een extra feestelijke dag in verband met het 15 jarig jubileum van de Roll Over Bronckhorst. De burgemeester van Bronckhorst was aanwezig, zij feliciteerde de organisatie met het jubileum.

De start was om 11:00 uur bij de parkeerplaats van Sportpark de Hoge Wessel in Steenderen. Onder schitterende weersomstandigheden gingen van onze afdeling 9 deelnemers met 11 duwers op pad door Steenderen en omgeving.

De goed verzorgde lunch was bij Boer Jos en zijn vrouw Dieke, bekend van het TV-programma Boer zoekt Vrouw. Een blaasorkest zorgde ter plekke voor gezelligheid.

Na de lunchpauze ging de tocht richting Steenderen. Onderweg stond aan de rand van het bos een Doedelzakspeler mooie liederen te spelen.

Vlak voor het dorp was een stop en kregen we drinken en een lollie.

Vanaf die plek liep de plaatselijke Harmonie voorop en zorgde voor een feestelijke intocht.

Bij de parkeerplaats stonden dames in kleurrijke klederdracht, zij gaven alle rolstoelers een medaille en er was er voor alle deelnemers een mooie zonnebloem.

Het was een bijzonder geslaagde dag, mede door het prachtige weer en de mooie tocht.

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken