MET DE ZUTFAN DOOR ZUTPHEN

img-20190919-wa0000-1jpg

Op vrijdagmiddag 6 september hebben de gasten een e-tour door het centrum van Zutphen gemaakt.

We waren met twee groepen. Onderwijl de ene groep genoot van koffie/thee met appelgebak bij "Het IJsselpaviljoen, ging de andere groep met het elektrische busje "De Zutfan" door de Hanzestad. Zij genoten van de vele mooie bezienswaardigheden, de rechtbank, de Wijnhuistoren, de voormalige pettenfabriek, het oude gemeentehuis, het museum, de Berkel en de Walburgkerk. Ze kwamen zelfs over de Zutphense kermis. Daarna gingen ze van de koffie/thee met appelgebak genieten bij "Het IJsselpaviljoen". Nu was de beurt aan de andere groep voor een zelfde rondrit door de stad.

Het was een heel geslaagde middag.

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken