Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

LENTEVIERING

img-20220409-wa0000jpg

Na 2 jaar van afwezigheid was het eindelijk weer mogelijk om een lenteviering te organiseren.

Op dinsdag 29 maart was het dan zo ver en iedereen had er zin in.

In "Ons Huis" in Almen werden de gasten verwelkomd door de vrijwilligers. Er was een grote opkomst. Iedereen kon genieten van het optreden van het Almens Shantykoor. Het koor zong liedjes die vroeger op schepen werden gezongen. Twee liedjes waren speciaal voor de Zonnebloem met een toepasselijke tekst herschreven. De meeste liedjes en medleys waren in het Nederlands en konden meegezongen worden. Vier gasten werden, tot hun verrassing, nog speciaal in het zonnetje gezet door het Shantykoor.

Daarnaast werd iedereen getrakteerd op eigen gebakken cake bij de koffie en na afloop was er een kop soep met een saucijzenbroodje.

Misschien is de Zonnebloem ook iets voor U. Door een bezoek van een Zonnebloemvrijwilliger of door de georganiseerde activiteiten kunnen mooie nieuwe contacten ontstaan. Binnenkort is er een mogeheid om een paasstukje te maken en er wordt een pannenkoekmaaltijd georganiseerd.

Voor meer informatie over de Zonnebloem en de activiteiten die worden geboden kunt u terecht op www.zonnebloem.nl/gorssel.Wilt u graag bezoek van één van onze vrijwilligers, dan kunt u contact opnemen met Riet Wichers 06 19899904.

 

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken