Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

VRIJWILLIGERSMIDDAG 2022

img-20220901-wa0013jpg

De jaarlijkse middag voor de vrijwilligers vond dit keer plaats op 31 augustus.

Mede door het prachtige weer was het een grandioze middag!

Het Vrijwilligers Commité bestaand uit de dames, Diny Barink, Marga Schilperoort, Margo Melenhorst, Nardy v.d. Berg en Riekie Hissink hebben ons allen verrast met een geweldig leuke, uitstekend verzorgde middag. De locatie, het scoutinggebouw in Eefde, was prachtig. Heerlijk in het bos onder de bomen. Ze hadden het leuk aangekleed met vlaggetjes (zelf gehaakt) en prachtige bloemen. Ontvangst met koffie/thee met een Zonnebloem slagroomgebakje. Voor iedereen was er een leuke door hun zelfgemaakte badge in Zonnebloemvorm. Handig met de naam erop want er waren een paar nieuwe vrijwilligers. Helaas was niet iedereen aanwezig, door ziekte of andere verplichtingen.

De hele middag werden we verwend met drankjes, hapjes en warme snacks uit de airfryer.

Ondertussen werden we in groepjes verdeeld en aan het werk gezet. Oplossen van de, op boomstammen geplakte, cryptische opdrachten. Vijftig getekende plaatjes waarin een plaatsnaam schuilging, hilariteit alom.

Daarna was er heerlijke groentesoep met balletjes. Vervolgens was er een buffet, alles door de dames zelfgemaakt, salades, quiches enz. Echt geweldig goed. Als afsluiting een lekker toetje, hangop met overheerlijk vers fruit.

Grote dank van ons allen aan de dames van het organisatie commité voor deze onvergetelijke middag!

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken