Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

HIGH TEA

img-20220910-wa0000jpg

Met de High Tea van 9 september hebben wij het zomerseizoen heerlijk kunnen afsluiten.

Het is inmiddels al een traditie geworden. Jaarlijks gaan de gasten van onze afdeling naar theeschenkerij 't Ham in Vorden. Het heerlijke eten op een prachtige buitenlocatie is erg aantrekkelijk en de opkomst was groot. Door de overkapping zaten we beschut en dat was ook nodig, want het weer was wisselend regenachtig, droog, zonnig en winderig.

In 2,5 uur tijd kwamen er diverse prachtig versierde lekkernijen voorbij, zowel hartig als zoet. Hierbij kunt u denken aan soep, scones, mousse, quiche, sandwiches en ijs. Het was eigenlijk te veel om op te noemen, maar het zag er allemaal prachtig uit en het smaakte heerlijk.

Er was tijd om met elkaar bij te praten en/of kennis te maken en te luisteren naar korte voordrachten of te genieten van alles wat er gebeurde.

Vrijwilligster Ilonka vertelde een hilarisch verhaal over een slimme jongen die zijn meester treitert met spreekwoorden en een mooi verhaal over de IJssel van Jan Terlouw.

Een geslaagde middag en voor herhaling vatbaar.

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken