Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

SAMEN ETEN

img-20221028-wa0004jpg

Woensdagavond 26 oktober hebben een aantal vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken en een stamppottenbuffet gerealiseerd voor de gasten.

Het was de eerste keer dat onze afdeling zo'n kookactiviteit organiseerde. Veel van onze gasten zijn alleen en hebben behoefte aan gezelschap. Een mooie gelegenheid om om tijdens het eten met anderen kennis te maken en bij te praten.

Er was ruimte voor 24 gasten in Het Wansinkhof te Epse en alle plaatsen waren bezet. In de zaal stond een buffet klaar met stamppot boerenkool, stamppot zuurkool en hutspot met klapstuk. Erbij rookworst, speklap, spekjes, zuur en een heerlijke jus.

Na de stamppot was er voor iedereen het nagerecht "Eton Mess Triffle" geserveerd in een potje.

Als afsluiting van de avond werd koffie/thee geserveerd met een bonbon.

Het was fijn om te zien dat iedereen tevreden huiswaarts ging.

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken