WORKSHOP DOTTEN

20221108155002jpg

Bij de vraag wie wil deelnemen aan de activiteit dotten, was de eerste reactie "Dotten wat is dat? Onder leiding van Ilonka zijn de gasten op 8 november in De Brink in Gorssel aan de slag gegaan.

Dotten is een schildertechniek waarbij je met verfdruppels (stippen) schildert. In plaats van verven met een penseel, doop je een stokje/spijker in de verf om vervolgens de verfdruppel voorzichtig op de ondergrond te zetten. Wij hebben porseleinverf gebruikt en op die manier schoteltjes bewerkt.

De één is intensief aan het stippen en de ander wordt er heel rustig van. De deelnemers waren erg enthousiast over de activiteit en het uiteindelijke resultaat. Ze  gaven aan vaker creatief bezig te willen zijn.

Helaas kon het schoteltje nog niet mee naar huis, het moet eerst afgebakken worden in de keukenoven. Na een paar dagen worden de schoteltjes bij de deelnemers thuis bezorgd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken