Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

WORKSHOP DOTTEN

20221108155002jpg

Bij de vraag wie wil deelnemen aan de activiteit dotten, was de eerste reactie "Dotten wat is dat? Onder leiding van Ilonka zijn de gasten op 8 november in De Brink in Gorssel aan de slag gegaan.

Dotten is een schildertechniek waarbij je met verfdruppels (stippen) schildert. In plaats van verven met een penseel, doop je een stokje/spijker in de verf om vervolgens de verfdruppel voorzichtig op de ondergrond te zetten. Wij hebben porseleinverf gebruikt en op die manier schoteltjes bewerkt.

De één is intensief aan het stippen en de ander wordt er heel rustig van. De deelnemers waren erg enthousiast over de activiteit en het uiteindelijke resultaat. Ze  gaven aan vaker creatief bezig te willen zijn.

Helaas kon het schoteltje nog niet mee naar huis, het moet eerst afgebakken worden in de keukenoven. Na een paar dagen worden de schoteltjes bij de deelnemers thuis bezorgd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken