Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

KERSTCONCERT 2022

hde-2022-2-2835jpg

Op zaterdagmiddag 17 december heeft de Regio IJsselstreek weer een prachtig Kerst Concert georganiseerd in de Kerk "Het Lichtpunt", Willem Dreesstraat te Zutphen.

Na een onderbreking (door Corona) van twee jaar hebben de gasten weer kunnen genieten van een schitterend Kerst Concert.

Voor ons traden op "Het Koninklijk Zutphens Mannenkoor" en "Popkoor Swing Fun".

Aanvang 14:00 uur trad eerst het Mannenkoor op met prachtige liederen, daarna het Popkoor met prachtig gezongen vrolijke Kerstliederen. Vervolgens een samenzang met de gasten, begeleid door organiste Wietske Draaijer. Toen rond 15:00 uur pauze, met voor iedereen een drankje naar keuze en een lekker Kerstchocolaatje. Rond 15:30 uur trad het Mannenkoor weer op, gevolgd door het Popkoor. Daarna weer een samenzang. Tot slot beide koren en alle gasten samen. Een sfeervolle start voor het aanstaande Kerstfeest.

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken