Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

KERSTVIERING 2022

img-20221213-wa0006jpg

Dinsdag 13 december hebben we, na twee jaar, weer een drukbezochte leuke sfeervolle Kerstmiddag met de gasten beleefd in de Harfsense Kerk.

De Zonnebloem gasten werden buiten opgewacht door midwinterhoornblazers. Het vroor 7 graden, maar in de Kerk was het lekker warm! Onder het genot van koffie/thee met een grote kerstkrans werd afscheid genomen van vrijwilligster Nardy van de Berg met een grote bos bloemen en lovende woorden. Na 10 jaar vrijwilligster te zijn geweest bij de Zonnebloem, veel bezoekwerk verricht en diverse activiteiten ondernomen en georganiseerd, wil zij haar tijd anders gaan besteden.

Vervolgens zorgden "De Bêkezangers"uit Bathmen voor een gezellige sfeer met hun meezingers voor de pauze en Kerstliederen na de pauze. Hun optreden werd beloond met een enthousiast applaus.

Als afsluiting van deze middag stond er een soepenbuffet voor iedereen klaar. Er was voor elk wat wils, heerlijke erwtensoep, bruine bonensoep en goed gevulde groentensoep, geserveerd met roggebrood met spek en stokbrood.

Na een lekkere bavaroispudding als toetje kreeg iedereen een kerstattentie mee naar huis.

De gasten die niet aanwezig waren krijgen de kerstattentie thuis bezorgd door de vrijwilliger.

Het was een bijzonder geslaagde middag.

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken