Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

UITJE BEELDENMUSEUM

img-20230111-wa0004jpg

Vrijdagmiddag 6 januari was het uitje naar het beeldenmuseum in Kranenburg.

Tien gasten werden door vier vrijwilligers eerst naar Vorden gereden. De eerste stop was bij restaurant De Rotonde. Daar werd koffie/thee met heerlijk gebak genuttigd. Na een klein uurtje vertrokken we naar het nabij gelegen Kranenburg.

Het beeldenmuseum is gehuisvest in een kerkgebouw. We werden tijdens de rondgang begeleid door twee vrijwilligers. Zij vertelden ons over de kerk en over de 150 kerstgroepen (groot en heel klein) die langs alle wanden stonden uitgestald. Een indrukwekkende verzameling uit de hele wereld. Onze gasten waren zichtbaar onder de indruk.

De kerk heeft ook een kleine filmzaal, waar we met ons allen naar een 15 minuten durende film over de Driekoningen hebben gekeken. Heel informatief en met mooie foto's.

Rond half vijf zijn onze gasten voldaan weer naar huis gebracht.

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken