Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

SAMEN WARM ETEN

img-20230224-wa0002jpg

Vrijdagavond 24 februari hebben een aantal vrijwilligers weer de handen uit de mouwen gestoken en een heerlijk 3-gangen diner gerealiseerd voor de gasten

Na een succesvolle tryout in het vorige jaar met een stamppottenbuffet en een heerlijke lunch gaan wij dit initiatief vast op het programma zetten.

Veel van onze zonnebloem gasten zijn alleen en hebben behoefte aan gezelschap. Samen eten staat dan ook voor gezelligheid. Het is een mooie gelegenheid om tijdens het eten, met andere mensen kennis te maken, te spreken of bij te kletsen. Wij gaan proberen elke 2 maanden een diner aan onze zonnebloem gasten te presenteren in het Wansinkhof in Epse.

Er waren meer aanmeldingen dan dat er in de zaal pasten. Een aantal moesten daardoor op de reservelijst komen te staan. Uiteindelijk hebben 26 gasten in het Wansinkhof te Epse genoten van de maaltijd.

De maaltijd werd begonnen met een kopje  tomatensoep. Daarna kon iedereen, voor zover mogelijk, langs het buffet lopen voor nasi en bami. Dit werd geserveerd met satéstokjes, gebakken eieren, kroepoek, zilveruitjes en augurken.

Na afloop werd iedereen nog getrakteerd op een ouderwets nagerecht, griesmeelpudding met bessensap.

Om de avond af te ronden werd er afgesloten met een kop koffie of thee.

Met een goed gevulde maag ging iedereen weer huiswaarts. Het was een geslaagd diner.

De chauffeurs stonden weer klaar om iedereen terug naar huis te brengen.

 

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken