Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

DE BLOEMEN EN DE BIJEN....

... hebben elkaar nodig. Zonder de zoemende bijen bloeit er geen bloem, ook geen zonnebloem. En dat is de kracht van de Nationale Vereniging de Zonnebloem.

Al vanaf de eerste dag "lockdown" in Nederland is ons bestuur bezig uit te zoeken wat wel kan. Want de kern van de werkzaamheden van de Zonnebloem is het huisbezoek. En dat is sinds 15 maart 2020 niet meer mogelijk. Geplande uitjes, vakanties, markten, alles is onmogelijk. Wat wel mogelijk is, doen de meeste vrijwilligers ook. Bijvoorbeeld regelmatig effe bellen, bezoeken met glas ertussen of een praatje over de schutting op gepaste afstand. Ook worden veel attenties gemaakt en geschreven: kaarten, gehaakte kerstklokjes, paasattenties met eitjes, zonnebloemzaadjes en paasstol.

Zowel voor de gasten als voor de vrijwilligers is het lastig te accepteren dat we voorlopig niet bij elkaar kunnen komen. Maar er glooit hoop aan de horizon, zodra het kan gaan we ons 40-jarig jubileum vieren.

 

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken