Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

ZONNEBLOEM GORSSEL 40 JAAR

Op 19 maart is het veertig jaar geleden dat de Gorsselse dames Riky Klunder en Marianne Tenholter de Zonnebloem afdeling Gorssel hebben opgericht.

Helaas maakt Marianne dit jubileum niet meer mee. Zij overleed 23 december 2020.

==========================================

Er waren grootse plannen om het 40-jarig jubileum te vieren samen met onze 90 gasten uit Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde en Almen en onze 29 vrijwilligers. Willeke Alberti was uitgenodigd met haar muzikale programma, maar helaas moest dit geannuleerd worden. In plaats daarvan hebben we een "high tea" georganiseerd voor aanstaande september. Het bij elkaar komen en met elkaar zijn is toch de hoofdzaak van ons werk.

Dat merkten wij ook de afgelopen zomer toen we even 1 op 1 wandelingen konden maken, een terrasje pakken en een ijsje eten. Onze gasten vinden het vooral fijn om anderen te ontmoeten. Onze groepsactiviteiten worden node gemist! Gelukkig geven de vaccinaties en de zelftesten ons weer vertrouwen in de toekomst.

==========================================

Op de foto wordt de eerste voorzitter Riky Klunder met een fleurig boeket gefeliciteerd door de huidige voorzitter Tineke Kummeling.

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken