ZONNEBLOEM GORSSEL 40 JAAR

Op 19 maart is het veertig jaar geleden dat de Gorsselse dames Riky Klunder en Marianne Tenholter de Zonnebloem afdeling Gorssel hebben opgericht.

Helaas maakt Marianne dit jubileum niet meer mee. Zij overleed 23 december 2020.

==========================================

Er waren grootse plannen om het 40-jarig jubileum te vieren samen met onze 90 gasten uit Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde en Almen en onze 29 vrijwilligers. Willeke Alberti was uitgenodigd met haar muzikale programma, maar helaas moest dit geannuleerd worden. In plaats daarvan hebben we een "high tea" georganiseerd voor aanstaande september. Het bij elkaar komen en met elkaar zijn is toch de hoofdzaak van ons werk.

Dat merkten wij ook de afgelopen zomer toen we even 1 op 1 wandelingen konden maken, een terrasje pakken en een ijsje eten. Onze gasten vinden het vooral fijn om anderen te ontmoeten. Onze groepsactiviteiten worden node gemist! Gelukkig geven de vaccinaties en de zelftesten ons weer vertrouwen in de toekomst.

==========================================

Op de foto wordt de eerste voorzitter Riky Klunder met een fleurig boeket gefeliciteerd door de huidige voorzitter Tineke Kummeling.

Rietje Dommerholt

0575-491951
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken