Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

24 maart Paasmiddag

Op 24 april hadden we een paasmiddag in de zaal.

Op 24 april hadden we een paasmiddag in de zaal. Na koffie met een paaskoekje was het tijd voor de bingo. Het was geen gewone bingo maar een bingo paasverhaal. De paashaas had het maar druk met alle eieren verven en alle adressen langs te gaan. In het verhaal zaten nummers verscholen. Iedereen kreeg een mooie prijs. Na een drankje, een hapje en tijd om bij te kletsen was er een verloting. Met mooie bloemstukken en prijzen van onze sponsoren. Met dank aan de bloemengroep die de dag ervoor de hele dag bezig geweest was. Halverwege de loterij was het weer tijd voor een drankje en een hapje. Na afloop van de middag kreeg iedereen nog een paashaasje mee naar huis. In de buik van de paashaas zaten chocolade eieren. Wat een heerlijke middag en iedereen heeft genoten.

Julia Brouwer

06-20034807
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?