Zonnebloem aanwezig aan de route van de koninklijke familie in Groningen op 27 april 2018

De regio Groningen Stad en Ommeland is door het organisatiecomité Koningsdag 2018 van de gemeente Groningen uitgenodigd om op 27 april 2918 met 41 personen aanwezig te zijn in de Martinikerk!

Wat een fantastisch nieuws!

De regio Groningen Stad en Ommeland is door het organisatiecomité Koningsdag 2018 van de gemeente Groningen uitgenodigd om op vrijdag 27 april 2018 met 19 Zonnebloem-deelnemers en 22 vrijwilligers plaats te nemen in de Martinikerk. Op deze wijze kunnen wij de koninklijke familie tijdens de route die zij aflegt vanaf een fantastische plek begroeten en de Koning wellicht zelfs persoonlijk feliciteren met zijn verjaardag.

Wij zijn enorm enthousiast en verheugen ons op de kennismaking. Bovendien mogen wij zo meegenieten van de mooie klanken van het Noord Nederlands Orkest en de dans die Club Guy & Roni voor de Koning met elkaar hebben geënsceneerd. En dat tegen een decor van een groot kunstwerk van David LaChapelle.

Wij kunnen niet wachten tot het vrijdag 27 april 2018 is!

Zie voor de exacte route: https://koningsdag.groningen.nl/programma/route-koninklijk-bezoek

REGIO Groningen Stad en Ommeland

0651616513
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?