artiestenmiddag 2018

Met enige regelmaat organiseert de regio samen met een lokale afdeling een gezellige, muzikale middag. Donderdag 18 oktober is het weer zover: in Delfzijl dit keer!

Inmiddels hebben zich zo'n 200 personen aangemeld als deelnemer dan wel als begeleidende vrijwilliger voor een gezellige, muzikale middag in de Evenementenhal in Delfzijl.

Rond half twee wordt iedereen verwacht en om 14 uur beginnen wij met een optreden van zanger Just Jean  (zie voor demo: www.startupevents.nl/just-jean-boeken), waarbij men tevens de gelegenheid krijgt om verzoeknummers aan te vragen.

Na de pauze zal duo El Jackson optreden (zie voor demo: nl.facebook.com/ELJACKSONMUSIC) met onder ander enkele nummers in country style. Het belooft een gezellige, muzikale middag met de nodige hapjes en drankjes te worden.

Onze artiesten hebben er veel zin in, u ook?

Indien u als geinteresseerde deelnemer of geinteresseerde vrijwilliger een kijkje wilt komen nemen, kunt u telefonisch contact opnemen met Joke Kampstra, bereikbaar onder telefoonnummer: 0596-634344. Wij horen graag van u. 

REGIO Groningen Stad en Ommeland

0651616513
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?