Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Activiteiten 2014.

Verslag over het jaar 2014

Activiteit 1e kwartaal 2014.

22 januari Sportorant: foto-ochtend en stamppot buffet.

 

Activiteit 2e kwartaal 2014.

2 april: bezoek Intratuin te Lochem, incl. koffie en lunch.

20 juni: bezoek aan folkloristisch festival te Raalte.

 

Activiteit 3e kwartaal 2014.

We hebben alweer nagedacht over de invulling en op de planning staan de heidetocht op 21 augustus, en de ziekendag viering op 13 september in Haarle, en natuurlijk een groot uitje 24 september

Zonnebloem afdeling Haarle bestaat 65 jaar!

Dit laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Gelukkig hebben we 4 vrijwilligers bereid gevonden, om in de feestcommissie plaats te nemen: najaar2014

Groot uitje 24 sept 2014.

Busreis voor gasten en gelegenheidsgasten uit Haarle.

We hebben het Oranjemuseum in Diepenheim bezocht, waar we een heerlijk Amaliagebakje kregen, en genoten van de achtergrondverhalen over het koninklijk huis. Ondanks de lekke band van de bus, hebben we toch onze lunchplek bereikt in Hengevelde. Na een lekkere kop soep en een broodje kroket, hadden we nog een toertocht tegoed, voor we weer in ons mooie Haarle terug reden.

4e kwartaal 2014

Vrijwilligers verrassingsmiddag 29 oktober: ter gelegenheid van het 65 jarig bestaan van afdeling Haarle.

We vertrekken met de fiets om 13 uur vanaf het kerkplein. Onze vaste vrijwilligers zijn uitgenodigd, alsmede diegenen die ons al jarenlang hielpen/helpen met de lotenverkoop, de sinterklaasactie e.a.

Bianca Kemper

06-12754477
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken