Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Activiteiten 2016.

Verslag over het jaar 2016.

1e kwartaal 2016.

 

Uitstapje 27 januari 2016. Gezellige ochtend.

Een gezellige ochtend in Cafe droadnagel in Haarle. 29 gasten kwamen voor de koffie en lunch bij elkaar.

 

Paas attentie maart 2016.

33 personen afkomstig in of uit Haarle kregen een paas attentie. Deze zijn door de vrijwilligers naar zieken en verzorgingshuizen gebracht.

 

2e Kwartaal 2016.

Uitstapje 18 mei 2016. Wildlands Emmen.

Vandaag nemen we een kijkje in het nieuwe geopend dierenpark Wildlands in Emmen. 34 gasten en 2 mensen van de thuiszorg gingen mee om dit nieuwe park te bekijken. Een gezellige dag met tussendoor een goed verzorgde lunch.

 

3e Kwartaal 2016.

Uitstapje 25 augustus 2016. Bloeiende heide. 

9 gasten waagden zich weer over de bloeiende heide te rijden op de Sallandse heuvelrug. Dit was weer fantastisch geregeld door de mensen van I.V.N. en Staats bosbeheer.

 

Ziekendag  september 2016.

De kerk wordt versierd met bloemen. Er zal een gedicht worden voor gedragen en aandacht worden gevraagd voor zieken en eenzamen onder ons in het dorp.

14 zieken werden met een attentie thuis bezocht.

 

Uitstapje 14 september 2016. Boottocht Amsterdam.

De Grachtentocht in Amsterdam is bij iedereen als heel positief ervaren, zelfs de hitte kon daar geen verandering in brengen. Ook de 2 begeleidsters van de thuiszorg hebben die dag allerlei hand en spandiensten verleend. 24 gasten gingen mee en 2 mensen van thuiszorg Haarle als verpleegkundige.

 

4e Kwartaal 2016.

Uitstapje 23 november 2016. Intratuin Lochem. 

31 mensen gingen mee met het uitstapje naar Intratuin te Lochem. Koffie en lunchpakket waren geregeld en iedereen kreeg een kleine attentie mee naar huis.

 

Actie’ Zon in de Schoorsteen’ 2016

Op 26 november Zonnebloem Albergen naar Haarle toe voor de jaarlijkse uitwisseling, met surprises en cadeau’s voor 45 mensen in Haarle. Onze 45 pakjes voor Albergen worden gelijk overhandigd. Deze waren op 25 november ingeleverd door de pakjesmakers uit Haarle zelf.

26 november kunnen de vrijwilligers de suprises en cadeau’s ophalen en wegbrengen naar de 45 gasten.

 

Kerst attentie december 2016.

43 personen afkomstig in of uit Haarle kregen een kerst attentie. Deze zijn door de vrijwilligers naar zieken en verzorgingshuizen gebracht.

Bianca Kemper

06-12754477
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken