Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Activiteiten 2017.

Verslag over het jaar 2017.

1e kwartaal 2017.

Uitstapje 8 februari 2017. Bingo.

In de Sportorant Sprengendal is een gezellige bingo ochtend georganiseerd. 21 gasten waren aanwezig om dit spelletje te spelen onder genot van een kopje koffie met wat lekkers. De warme lunch voor de middag, is verzorgd door Koen Schrijver van café de Droadnagel.

 

2e kwartaal 2017.

Paas attentie april 2017. 

30 personen afkomstig in of uit Haarle kregen een paas attentie. Deze zijn door de vrijwilligers naar zieken en verzorgingshuizen gebracht.

 

Uitstapje 10 mei 2017. Orchideeënhoeve.

Op 10 mei was er een uitstapje naar de Orchideeënhoeve  met de bus. 28 gasten uit Haarle gingen mee. Waar zowel de orchideeëntuin, de lorituin, als de zwevende bloementuin werd bezocht. Bij aankomst was er een kopje koffie met iets lekkers. ’s Middags was er een lunch voor gasten en vrijwilligers. Bij afloop kreeg iedereen een orchidee mee naar huis.

 

3e kwartaal 2017.

Ziekendag september 2017.

De kerk wordt versierd met bloemen. Er zal een gedicht worden voorgelezen en tevens aandacht worden gevraagd voor zieken en eenzamen onder ons in het dorp.

14 zieken werden met een attentie thuis bezocht.

 

Uitstapje 26 september2017. Muzikale middag.

Vanmiddag was er een uitstapje naar de Kruidentuin in Mariënheem. Hier was door regio Reggestroom een gezellige muziekmiddag georganiseerd. Niemand minder dan Willeke Alberti kwam optreden voor ruim 200 gasten uit de tien afdelingen van regio Reggestroom. Haarle was vertegenwoordigd met 19 gasten. Mede door de vele vrijwilligers was het een geslaagde middag. Deze middag kon georganiseerd worden door een ontvangen legaat uit Haarle van de heer Kemper.

 

4e Kwartaal 2017.

Uitstapje Tuincentrum Borghuis 22 November 2017.

45 personen gingen er met de bus mee naar de kerstshow bij Tuincentrum Borghuis. Voor koffie en lunch was gezorgd. Het was weer een gezellige middag.

 

Actie ‘Zon in de schoorsteen’ 2017.

25 november naar Zonnebloem Albergen toe voor de jaarlijkse uitwisseling, met surprises en cadeau’s voor 50 mensen in Haarle. Onze 50 pakjes voor Albergen worden gelijk overhandigd.

25 november kunnen de vrijwilligers de suprises en cadeau’s ophalen en wegbrengen naar de gasten. In totaal werden er in Haarle 59 rond gebracht.

 

Kerst attentie december 2017.

35 personen afkomstig in of uit Haarle kregen een kerst attentie. Deze zijn door de vrijwilligers naar zieken en verzorgingshuizen gebracht.

Bianca Kemper

06-12754477
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken