Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Activiteiten 2018.

Verslag over het jaar 2018.

1e kwartaal 2018. 

Uitstapje 21 februari 2018. Gezellige ochtend

 

In café de Droadnagel is een gezellige muziek ochtend georganiseerd door de Zonnebloem uit Haarle.

25 gasten waren aanwezig om deze muziek van de Trekklumpkes uit Enter en omstreken, mee te zingen onder genot van een kopje koffie met wat lekkers.

Het stamppot buffet was geregeld voor het middaguur.

 

Paas attentie april 2018.

41 personen afkomstig in of uit Haarle kregen een paas attentie. Deze zijn door de vrijwilligers naar zieken thuis of in verzorgingshuizen gebracht.

2e kwartaal 2018.

Uitstapje 30 mei 2018. Boottocht. 

Op 30 mei was er een uitstapje naar Ommen met de bus. 32 gasten uit Haarle gingen mee. Voor we de boot op konden, maakten we eerst een toeristisch ritje door de omgeving. De chauffeur kon leuke weetjes vertellen. Op de rondvaartboot was er een kopje koffie met iets lekkers tijdens het varen. De stuw van Vilsteren werd aangedaan, voordat dezelfde route terug hebben gevaren, was er voor allen nog een consumptie. Na een gezellige middag kwam de bus weer veilig in Haarle aan.

 

Uitstapje gezellige regio dag op 29 juni 2018.

Voor alle gasten, vrijwilligers van regio Reggestroom was er een gezellige dag georganiseerd. 240 mensen konden in Sportorant Sprengendal onder genot van koffie/thee, genieten van tafelgoochelaar Peter Eggink. Na de lunch was het tijd voor een optreden van trio Höllenboer. In de pauze kwam men langs voor wat te drinken, waarna het trio zijn show vervolgde. Tot slot was er voor iedereen nog een ijsje van de Drietip.

 

3e kwartaal 2018.

Ziekendag 8 september 2018.

De kerk wordt versierd met bloemen. Er zal een gedicht worden voorgelezen tijdens de viering en tevens aandacht worden gevraagd voor zieken en eenzamen onder ons in het dorp.

18 zieken werden met een attentie thuis bezocht.

 

4e kwartaal 2018.

Uitstapje Intratuin Duiven op 14 november.

Op woensdag 14 november 2018 zijn we met de bus naar de Intratuin in Duiven geweest. We konden genieten van een geweldige kerstshow met vele verlichtingen en kerstspullen. Daarna konden we ons opmaken voor een kom soep en een broodje kroket als lunch. Vervolgens konden we de terugreis weer aanvaarden.

 

Actie ‘Zon in de schoorsteen’ 2018.

24 november de Zonnebloem Albergen naar Haarle toe voor de jaarlijkse uitwisseling, met surprises en cadeau’s voor 45 mensen in Haarle. Onze 45 pakjes voor Albergen worden gelijk overhandigd.

24 november kunnen de vrijwilligers de suprises en cadeau’s ophalen en wegbrengen naar de gasten. In totaal werden er in Haarle 50 rond gebracht.

 

Kerst attentie december 2018.

39 personen afkomstig in of uit Haarle kregen een kerst attentie. Deze zijn door de vrijwilligers naar zieken en verzorgingshuizen gebracht.

Bianca Kemper

06-12754477
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken