Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

2012 Vrijwilligersmiddag 28 april

Vrijwilligers in het zonnetje gezet

Een middag voor en door vrijwilligers.

"De Zonnebloem brengt mensen bij elkaar, want zonder elkaar is iedereen alleen", is het motto van de organisatie. Vrijwilligers van de Zonnebloem zorgen voor betekenisvolle ontmoetingen. Een bezoek aan huis of samen een wandeling maken.Ook worden er plannen gemaakt voor uitstapjes en reizen. Zonder de hulp van al die vrijwilligers zou een tripje of een vakantie voor veel zieken of ouderen niet mogelijk zijn. Om de vele vrijwilligers te bedanken voor hun inzet werd er op 28 april een middag georganiseerd door de afdeling H.A.L.S. Vanuit de plaatsen Beek, Loerbeek, 's-Heerenberg, Stokkum, Lengel, Azewijn, Braamt, Gaanderen, Kilder en de plaatselijke afdeling Zeddam kwamen de vrijwilligers naar Kasteel Huis Bergh in 's-Heerenberg. Ook het regio bestuur was uitgenodigd om te genieten van een bezoekje aan een van de mooiste kastelen in Nederland. Iedereen bezocht het Muntgebouw en het archief en alle vrijwilligers kregen een rondleiding door het kasteel. Ze bewonderden de tentoonstelling over Jan van Heek 'Een kasteelheer en zijn land'. De medewerkers van Huis Bergh presenteerden de tentoonstelling op levendige wijze. Door het prachtige weer was het extra genieten vanuit de toren van het kasteel, met een blik over de Plantage en het Bergherbos. Het was een sfeervolle en gezellige middag voor en door vrijwilligers. De vrijwilligers van Huis Bergh hebben de mensen laten genieten van de prachtige verhalen uit het verleden en van hun gastvrijheid. Tevreden en vol goede moed zetten alle vrijwilligers het Zonnebloem werk voort. foto: Hennie Freriks

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Thea Kupers

0314-663844
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken