Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

2012 Zomerse picknick

Zomerse picknick, klepperende klompen en een advocaatje met slagroom. Het weer werkte niet mee, dus nu snel binnen wat georganiseerd!

Zomerse picknick, klepperende klompen en een advocaatje met slagroom.

Het zou een zomerse picknick worden op woensdag 12 september voor de 140 gasten van de Zonnebloem uit ´s-Heerenberg, Azewijn, Lengel en Stokkum. Marja en Ronald Wijnands van camping'De Slangenbult' boden kostenloos hun terrein aan om er een mooie middag van te maken in de buitenlucht. Voor deze speciale gelegenheid hadden ze zelfs een heel veld vol Zonnebloemen langs de bosrand laten groeien!

Met de vogels op de achtergrond, voeten in het gras en de frisse boslucht zou een zomerse picknick prima smaken. En dan valt het idee min of meer in het water als de dag ervoor het zomerse weer voor een aantal dagen omslaat in een herftsbui.

Gelukkig zijn de ondernemers en verenigingen in Stokkum echte naobers. Met een telefoontje was het geregeld en kon de hele boel naar de Gildetent van het Oswaldusgilde verhuizen. Daar stond de folkloristische dansgroep de Dorsvlegels uit Ulft klaar om iedereen te verblijden met hun klompen dansen. Riet van de Pavert, de ladyspeaker, gaf uitleg bij de verschillende stijlen. Veel was herkenbaar, zeker de dans op de kermis waar de jongens de meisjes ten dans vroegen De mooiste van de deerntjes was altijd al snel bezet. Het gaf de mensen aanleiding om die goede oude tijd nog eens te bespreken onder het genot van een advocaatje met slagroom of iets anders onder de dop.

Een aantal dames en heren werden uitgenodigd om ook een rondje mee te draaien op de plankenvloer. Er waren voldoende enthousiaste vrijwilligers. Na deze inspanningen was het tijd voor de picknick. Ook al was het niet in de buitenlucht, het smaakte er niet minder om. Het was een middag met een gouden randje. Een middag met een glimlach en gezelligheid voor bezoekers en vrijwilligers. Dat is ook wel te zien aan de grote groepsfoto .

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Thea Kupers

0314-663844
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken