2013 Een mooie oppepper

Zonnebloem HALS organiseerde de jaarlijkse ontspanningsmiddag in het Aschwinhuus in Azewijn met toneelgezelschap De Oppeppers.

Toneelvoorstelling Zonnebloem HALS in het Aschwinhuus in Azewijn.

Zaterdag 7 september organiseerde de Zonnebloem van de plaatselijk afdeling 's-Heerenberg- Stokkum- Lengel en Azewijn hun jaarlijkse ontspanningsmiddag . Na een welkom met koffie en cake begon toneelgezelschap de Oppeppers uit Wehl aan vijf korte sketches. Het waren voorstellingen van 20 minuten. Het speelde zich af in ons gulden tijdperk, maar het ging ook over de ervaringen met de huidige gezondheidszorg. De eenakter met het thema 'vergeetachtigheid' was voor veel mensen herkenbaar. Het werd op zo'n humoristische manier gebracht, dat er veel vrolijke reacties waren uit de zaal. Traditiegetrouw was er de tombola met mooie prijzen, aangeboden door de lokale middenstand. Wel of geen prijs, deze middag was een mooie oppepper voor alle bezoekers en vrijwilligers van de Zonnebloem. 

Thea Kupers

0314-663844
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken