Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

2013 Een mooie oppepper

Zonnebloem HALS organiseerde de jaarlijkse ontspanningsmiddag in het Aschwinhuus in Azewijn met toneelgezelschap De Oppeppers.

Toneelvoorstelling Zonnebloem HALS in het Aschwinhuus in Azewijn.

Zaterdag 7 september organiseerde de Zonnebloem van de plaatselijk afdeling 's-Heerenberg- Stokkum- Lengel en Azewijn hun jaarlijkse ontspanningsmiddag . Na een welkom met koffie en cake begon toneelgezelschap de Oppeppers uit Wehl aan vijf korte sketches. Het waren voorstellingen van 20 minuten. Het speelde zich af in ons gulden tijdperk, maar het ging ook over de ervaringen met de huidige gezondheidszorg. De eenakter met het thema 'vergeetachtigheid' was voor veel mensen herkenbaar. Het werd op zo'n humoristische manier gebracht, dat er veel vrolijke reacties waren uit de zaal. Traditiegetrouw was er de tombola met mooie prijzen, aangeboden door de lokale middenstand. Wel of geen prijs, deze middag was een mooie oppepper voor alle bezoekers en vrijwilligers van de Zonnebloem. 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Thea Kupers

0314-663844
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken