Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

2019 Jubileumjaar

Boottocht in het kader van ons 40-jarig jubileum.

Boottocht in het kader van ons 40-jarig jubileum.

Ons 40-jarig jubileum vierden we met gasten, vrijwilligers en genodigden tijdens een boottocht over de Rijn van Tolkamer naar Nijmegen en terug. Er was muziek, feestelijke hapjes en drankjes en vooral veel gezelligheid. Het weer werkte goed mee, zodat menigeen zich aan dek waagde om even lekker te genieten van het zonnetje. Ook mochten we enkele jubilarissen in het zonnetje zetten die zich al vele jaren steeds weer in hebben gezet voor onze gasten en voor de afdeling. 

Bij terugkomst in Tolkamer stond ons nog een verrassing te wachten, want de burgemeester stapte aan boord. Hij kwam Hanneke Berendsen een lintje overhandigen, omdat ze vanaf de start van onze Zonnebloemafdeling al vrijwilliger was en nog steeds is! Hanneke zelf was totaal verrast toen ook haar hele gezin aan boord bleek te zijn om dit bijzondere moment mee te kunnen maken met haar. 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Thea Kupers

0314-663844
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken