Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

2020 Bloemen voor alle gasten

Een boeket bloemen voor alle gasten van Zonnebloem HALS!

Een boeket bloemen voor alle gasten van Zonnebloem HALS!

2020 was voor iedereen een moeilijk jaar met alle zorgen rondom Corona en onze gasten behoren dan ook nog eens tot een groep die extra voorzichtig moesten zijn.

Wat konden we als afdeling nog doen? Activiteiten waren onmogelijk, want we wilden geen enkel risico lopen. Het was een dilemma, want juist nu hadden onze deelnemers het zo nodig om wat extra aandacht en vrolijkheid te ontvangen. We zorgden dat iedereen op een aantal momenten post van ons ontvingen: een Zonnebloemgroet of schoolkinderen die tekeningen maakten en die  we bij de gasten thuis bezorgden. 

Normaal gesproken hebben we altijd een gezellige middag in september, maar ook dat was niet mogelijk. Daarom gingen onze vrijwilligers op een zaterdag allemaal bij onze gasten langs om ze te verrassen met een prachtig boeket. Het was mooi om te doen, want we zagen alleen maar verraste, blije gezichten! 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Thea Kupers

0314-663844
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken