Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

2021 Puzzelboekje

Nog steeds kunnen we niet veel meer doen dan af en toe bij onze deelnemers langs gaan om ze met iets blij te maken. Dit keer een puzzelboekje voor een paar uurtjes ontspanning.

Puzzelboekje aan de deur

Nog steeds is het niet gemakkelijk om nog iets te verzinnen waar we onze gasten blij mee kunnen maken en ze ook te laten weten dat we aan hen blijven denken. Gelukkig had de Nationale Zonnebloem hier ook over nagedacht en een puzzelboekje samengesteld. 

We vonden het een mooie aanleiding om bij alle gasten langs te gaan voor een praatje en om het puzzelboekje af te geven. Gelukkig gaat het met de meeste gasten nog goed, ondanks alle zorgen rondom de gezondheid in combi met de Corona. 

Het puzzelboekje werd met graagte ontvangen, want veel van onze gasten kunnen zich daar goed mee vermaken. Het zorgt in elk geval weer voor wat uurtjes puzzelplezier en daardoor gaat de tijd des te sneller! We kijken er allemaal weer naar uit om samen gezellige dingen te doen! 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Thea Kupers

0314-663844
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken