Samen eten in vrijheid

11 mei 2023 van 16:30 - 18:30 uur

Zonnebloem Hardenberg ging uit eten. 

In het kader van Eten in Vrijheid werden de deelnemers van de Zonnebloem afdeling Hardenberg uitgenodigd om een keer te komen eten. De warme maaltijd werd verzorgd door dames met een andere culturele achtergrond uit landen waar vrijheid niet vanzelfsprekend is. Door Yasmine Mohammed Ali en haar dochters Nuha en Maha werd een warme maaltijd bereid die uiteindelijk genuttigd werd door 34 deelnemers en enkele vrijwilligers van onze afdeling. Er was ruim voldoende en het menu bestond uit: Linzensoep met Arabisch brood, vervolgens rijst met kip en een salade met dressing en tot slot een heerlijk stuk koek met koffie.

Yasmine (Jemen) werd geholpen door gastvrouwen uit Syrië en Soedan. We hebben smakelijk gegeten in de buurtkamer waar het door Lubna Ebrahim en Carla Lucassen prima geregeld was.

Naast het feit dat er lekker gegeten werd, werd er ook goed van de gelegenheid gebruik gemaakt om met elkaar van gedachten te wisselen. Over een ding was iedereen het eens, het eten smaakte bijzonder goed en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Afbeelding met tekst, tafel, persoon, zitten  Automatisch gegenereerde beschrijving


Dick van Elburg (secretariaat)

06-29180431
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk