Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jubilea en afscheid

Op de laatste jaarvergadering werden twee vrijwilligers gehuldigd en namen we afscheid van de secretaresse.

Zonnebloem huldigt jubilarissen.

Tijdens de jaarvergadering op 6 februari jongstleden van de afdeling Hardenberg werden er twee Jubilarissen in het zonnetje gezet.

Jan Ooms en Rein Lont hebben zich de afgelopen 10 jaar ingezet voor de afdeling Hardenberg en namens de Zonnebloem deelnemers bezocht en zich ingezet voor de activiteiten. Zij kregen de oorkonde en het daarbij behorende speldje van verdienste.

Aan het eind van de vergadering werd Trijnie Zoer in het bijzonder bedankt. Zij nam na 23 jaar inzet voor de Zonnebloem afscheid,  waarbij zij voor een groot aantal jaren ook de secretaresse van de afdeling was.

Zij deed dit met grote inzet en werd daar bij het afscheidswoord ook aan herinnert.

Ina Daemen gaf haar een gedicht mee waarin dit werd gememoreerd. Trijnie werd verrast met een cadeaubon.

Alle drie vrijwilligers kregen uiteraard een mooi boeket en werden bedankt voor hun inzet en enthousiasme.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Dick van Elburg (secretariaat)

06-29180431
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk