Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vaarplezier op de Vecht

Met de deelnemers van de afdeling Luttenberg en Hardenberg een mooie boottocht gemaakt over de Vecht van Ommen naar Dalfsen vv

Afgelopen woensdag zijn we met de deelnemers van de Zonnebloemafdelingen Luttenberg en Hardenberg naar Ommen gereden voor een prachtige boottocht over de Vecht, georganiseerd door De Zonnebloem Regio Vechtstreek. We werden verwelkomd en hartelijk ontvangen door de medewerkers van Rederij Peters. Nadat iedereen een mooi plekje had gevonden op de “Queen of Vechtvalley” gingen de trossen los en voeren we via de stuw van Vilsteren naar de blauwe bogen brug in Dalfsen en terug. Onder het genot van koffie met cake, zagen we de mooie natuur op- en langs de Vecht aan ons voorbij trekken. Ondertussen was er alle tijd om gezellig met elkaar bij te praten. Boven op het dek was het nog wel wat fris, maar het uitzicht was prachtig. Halverwege de tocht werd de kapiteins lunch geserveerd; een goed gevulde soep en lekkere broodjes. Om half 3 waren we terug in Ommen. Alle deelnemers en vrijwilligers hebben genoten van deze mooie dag.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Dick van Elburg (secretariaat)

06-29180431
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk