Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Regiovakantie naar Westelbeers

Zonnebloem afdeling

Regiovakantie Westelbeers 28-8 t/m 2-9-2017

Op maandag 28 augustus zijn wij vertrokken vanaf  Putten naar Westelbeers in de provincie Noord-Brabant. Daar aangekomen stond de koffie klaar op het terras. Na installatie hebben wij nog heerlijk op het terras  gezeten. Na een fijne aankomstdag ging iedereen moe maar tevreden naar bed. De volgende dag zijn wij na een brunch in onze luxe bus gestapt en richting Hilvarenbeek gereden op weg naar museum Dansant. Het bleek een orgelmuseum te zijn waar op zeer humoristische wijze de oorsprong en geschiedenis werd verteld. Ook werden de orgels allemaal opgestart om ons te laten genieten van de muziek. Er werd vrolijk op gedanst. Toen wij terug kwamen op locatie stond er een BBQ klaar. Dag 3 was er een verwendag ingepland. Er waren verschillende salons gecreëerd en men kon daar aan het gezicht, handen, nagels, voeten en haren  worden behandeld. ’s Avonds was er een optreden van William Smulders en Lieke Grey, Around The Jukebox. De voetjes gingen van de vloer en wij sloten af met een polonaise. Dag 4 gingen wij richting Drimmelen om vervolgens op de rondvaartboot De Zilvermeeuw te stappen en zijn we richting de Biesbosch gegaan. De kapitein vertelde de bijzonderheden die wij onderweg tegenkwamen o.a. de Amercentrale maar ook over de grienden langs de oevers. Na het diner was er een muziekbingo, met allemaal bekende liedjes. Dag 5 was er een winkeldag ingepland. Wij kregen de lunch mee in een zonnebloemtas. Na aankomst was het alweer tijd voor het afscheidsdiner. Tijdens het diner was er nog wat entertainment. Moe maar heel voldaan na een fantastische week maakte wij ons weer op om de volgende dag naar huis te gaan. Helaas was dit de laatste regiovakantie. 

Mariëtte Spaans

0341-427295
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk