Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstdiner 2017

Zonnebloem afdeling

Rond 17.00 uur kwamen de eerste gasten al binnen druppelen, sommigen met een begeleider of onder begeleiding van een vrijwilliger van de Zonnebloem. Toen iedereen  een plaats  gevonden had, konden de gasten op de menukaart lezen wat er voor heerlijkheden worden opgediend.

Allereerst heet onze Voorzitter  Ria een ieder hartelijk welkom. Zij feliciteerde Froukje Dekker die 10 jaar vrijwilligster bij de Zonnebloem is. Zij ontving een speld en een mooi boeket bloemen.Ook met tien jaar werd Gerda Camron gefeliciteerd. Vervolgens werd Janny Wayer geluk gewenst omdat zij al 15 jaar bezig is, zij werd verrast met een beeldje ook weer vergezeld van een prachtig boeket bloemen. Er was zelfs iemand die al 25 jaar als vrijwilligster werkzaam is, dat is Bep Elshout. Zij werd niet alleen verrast met een boeket bloemen maar kreeg ook nog een prachtige gouden speld. Vervolgens wenste Ria iedereen een smakelijke maaltijd. Na het voorgerecht kwam Musical en Popkoor Ermelodie, een gemengd koor uit Ermelo, een aantal prachtige Kerstliederen zingen, iets wat ze vorig jaar ook al hadden gedaan.

De vrijwilligers hielpen allemaal met het uitdelen van de drankjes en de gerechten. Na de maaltijd heeft Ria nog een Kerstgedicht voorgedragen.

Als afsluiting werd iedereen nog verrast met een heerlijk dessert om af te sluiten met een kopje koffie met een kersenbonbon.

Alle gasten kregen bij het afscheid nog een tasje met een Kerstcadeautje.

Namens de redactie wens ik iedereen een gezond en voorspoedig 2018 toe en hoop iedereen weer bij een volgende bijeenkomst te mogen ontmoeten.

 

                                                                                                                                                                            Karel Elshout.

Voor meer foto's: klik hier

 

Mariëtte Spaans

0341-427295
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk