Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Fietstocht

img2868-mei-2018-4-kleinjpgjpg

Eerste fietstocht

De Zonnebloem heeft op 12 mei een fietstocht georganiseerd,  er was goede belangstelling en heel mooi weer, het was een  leuk gezelschap  we hebben er een gezellige dag van gemaakt.

Er is een kleine 35 km. gefietst, de route liep v.a. Harderwijk ( De Aanleg ) via de Duinen Hierden langs de Veluwemeer kant naar Hoophuizen, onder weg kregen we van het bestuur koffie met heerlijk gebak aangeboden, het was een mooie pauze bij de Hierdensebeek, daarna verder naar Hoophuizen richting Hulshorst naar de Molen De Maagd ( het was Nat. Molendag ) vandaar naar station Hulshorst over de A28 weer de bos in, daar een heerlijke lunch en pannenkoeken met stroop gegeten ( lunch gedeeltelijk gesponsord door Jumbo Drielanden ) verder via Beekhuizerzand richting Harderwijk, kleine stop bij eethuis De Bosrand voor een lekker soft ijsje als afsluiting van de fietstocht ( ijsje gedeeltelijk gesponsord door eethuis De Bosrand ) einde van een prachtige fietsroute.

Voor meer foto's: klik hier

Mariëtte Spaans

0341-427295
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk