Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Stamppotmiddag 2018

logojpg

In eerste instantie zou er deze middag een soepmiddag worden gehouden, maar er is achteraf toch besloten om een stamppottenmiddag te gaan doen, wat toch weer een groot succes is geworden.

Er waren een groot aantal gasten en vrijwilligers op afgekomen om er een zeer geslaagde middag van te maken. Bij binnenkomst werd er een kopje koffie of thee geschonken, daarna werd er goed gegeten van de heerlijke boerenkool, zuurkool en hutspot met worst, speklap en gehaktbal. Dit werd allemaal verzorgd door slagerij Van de Beek. De slager liet ons weten dat hetgeen overblijft, onder de gasten en vrijwilligers verdeeld mocht worden. Maar er was nog een andere optie, we konden de overgebleven stamppotten ook naar de thuis- en daklozen brengen. Daar is door het bestuur ook voor gekozen. Want eten weggooien daar zijn we niet van. Naderhand werd er nog een lekker drankje geserveerd en ging iedereen weer voldaan naar huis.

               

                                                                                                                             Agnes Bartelse

Voor meer foto's: klik hier

Mariëtte Spaans

0341-427295
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk