Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

2e Fietstocht 2018

img3332-kleinjpg

Start vanaf de Aanleg om 10.00 uur. Voor vertrek kregen we allen drinken , appel en versnapering voor onderweg. De route ging door het Leuvenumsebos richting de Stakenbergbergweg, daar hadden we een koffie pauze met gebak.

Vanaf de Stakenbergweg stukje richting Vierhouten daarna over de bloeiende Elspeetse heide naar Elspeet, onderweg een stop bij een Grafheuvel, daar was te zien hoe en waaruit een grafheuvel bestaat.

Verder over de heide richting VVV in Elspeet waar ook het Historische Museum in is gevestigd, dat bezoekje was zeker de moeite waard en een bijzonder leuke onderbreking van de fietstocht.

Van Elspeet naar Uddel, bij de Paleisweg in Uddel kwamen we bij Het Terras daar was het puur genieten van patat met een kroket, daarna door bos en heide richting Garderen, over een mooi slingerpad via Houtdorp naar Speuld en Drie, via de Drieërweg kwamen we in Ermelo ( Telgt ), daar hebben we een bezoek gebracht aan de Oogstfeestdag, gezellig met oude ambachten, handgemaakte artikelen, heerlijk genoten van een ijsje en het optreden van de Tippezangers.

Vanaf het oogstfeest terrein weer richting Harderwijk, dit was het einde van de fietstocht, we hebben allen erg  genoten van deze gevarieerde fietstocht.

Lang leve de Zonnebloem, hopelijk volgend jaar weer samen fietsen.

Mariëtte Spaans

0341-427295
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk