Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

30-jarig jubileum

img5009-kleinjpg

De Zonnebloem afdeling Harderwijk/Hierden bestond 2 juni 2018 30 jaar. Dat moest natuurlijk gevierd worden met onze gasten en vrijwilligers.

En dat hebben we gedaan en wel in het Restaurant “De Dageraad” van het Dolfinarium.

Voorzitter Ria van der Meer opende deze middag en heet de ongeveer 120 aanwezigen van harte welkom en wenste ook iedereen een gezellige middag toe. Ook vertelde Ria wat het programma is voor vandaag. Horende de reacties viel dat goed in de smaak.

Tijdens de koffie werden wij toegezongen door “De Aalzangers” wat altijd een gezellige sfeer geeft. Gezellig was het ook, er werd zo af en toe ook nog gedanst wat o.a. weer werd gefilmd door Johan Ramon van HK13.

Tijdens het drankje werden wij toegesproken door wethouder Gert-Jan van Noort die de Zonnebloem ook vanuit de Gemeente een warm hart toe draagt. Mede door de doelstellingen van de Zonnebloem. Ook was de beleidsmedewerker van de Gemeente Harderwijk de  heer Abbas Lotfolahian aanwezig.

 

Hierna werden wij weer toegezongen door “De Aalzangers”. Intussen was het tijd geworden om naar de dolfijnen show te gaan. Vele gasten gaven aan dat ze hier nog nooit waren geweest of heel lang geleden.

Na de show van een half uur gingen we allemaal weer naar het restaurant om ons te laten verwennen door een wijntje, glaasje fris en niet te vergeten het advocaatje met slagroom, dat is eigenlijk altijd traditie. Ondertussen waren alle medewerkers van het Dolfinarium druk bezig geweest om een

3-gangen diner te serveren, wat als een geoliede motor liep.

Uiteindelijk moest ook iedereen weer naar huis. Ria bedankte alle gasten en vrijwilligers voor hun komst en inzet. Uiteraard gingen de gasten en vrijwilligers niet met lege handen naar huis. Iedereen kreeg een weckpotje met zelfgemaakte advocaat mee. Al met al een heel geslaagd 30 jarig jubileum.

Martin Ephraim

Voor meer foto's: klik hier                                                            

Mariëtte Spaans

0341-427295
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk