Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

High Tea 2018

dsc00903-kleinjpg

High Tea 14 en 21 juli 2018

 

Wat hebben we genoten van het ongedwongen samenzijn op het terras aan het water tijdens de High-Tea op 14 juli j.l.

Ten eerste was het weer ons zeer gunstig gezind en konden we genieten van de zon en een licht briesje. Ten tweede hebben onze gasten zich tegoed kunnen doen van allerlei heerlijkheden die door de vrijwilligers waren gemaakt. Er waren lekkere zoetigheden, zoals cake, brownies, Zweeds gebak, zandtaart schuitje met bijzondere vulling, dadels met roomkaas, arretjescake, kwarkgebak en hartige hapjes o.a. wraps met zalm, hartige taart en sandwiches. Dit alles uiteraard met verschillende soorten thee. Als afsluiting ging het traditionele advocaatje er ook nog wel in. Het was voor iedereen een heel geslaagde middag.

Een zonnige groet van Ineke Bosveld

 

Ook op 21 juli was het weer raak. Ook toen werd er door verschillende vrijwilligers allerlei lekkers gemaakt en klaar gezet voor gasten van de Zonnebloem. Gelukkig troffen we het ook op deze dag met het weer en werden we verrast door een stralende zon met bijbehorend briesje.

Het lekkers was ook deze keer erg gevarieerd, zoet maar natuurlijk ook hartig lekkers waar flink van werd gegeten.

En natuurlijk na afloop het bekende advocaatje met slagroom.

Graag weer tot volgend jaar!

                                                                   Agnes Bartelse

 

 Voor meer foto's: klik hier

Mariëtte Spaans

0341-427295
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk