Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ziekendagpresentjes 2018

logo-den-eelder-combijpg

Inpakken Ziekendagpresentjes

Voorbereidingen attentie Nationale ziekendag 2018

 

Ook dit jaar is het presentje voor de Nationale ziekendag weer gesponsord door Den Eelder en Eat Natural. Woensdagmiddag 5 september was de vrachtauto van Den Eelder al vroeg bij Ria van der Meer, waar het inpakken zou plaatsvinden. Ook deze keer had Martin Ephraim de bijdrage van Eat Natural al de vorige dag opgehaald.

Ondanks de ervaring van vorig jaar, was de verbazing opnieuw groot over wat er zoal uit de vrachtwagen van Den Eelder kwam. Ook dit jaar weer karnemelk, yoghurt, vanille yoghurt, vanille vla, roomboter, yoghurttoetjes en de heerlijke muesli, pasta en repen van Eat Natural. Het kon niet op. Ook de tassen waren niet vergeten en na enig gepuzzel hoe het allemaal in de tas te krijgen, kon het inpakken beginnen. Het begin was wat onwennig, maar het begon al snel een soepel lopend proces te worden.

Toen de eerste partij tassen was ingepakt vertrok de eerste bezorgauto. Ook de volgende bezorging ging vlot daarna op pad en voordat we het wisten waren de meeste tassen al onderweg naar onze gasten en vrijwilligers.

We danken zuivelboerderij Den Eelder en Eat Natural voor deze bijzondere en uitgebreide donatie en hopen dat onze gasten en vrijwilligers hebben genoten van al deze gezonde en lekkere producten.

Tenslotte ook dit jaar een dankwoord voor onze vrijwilliger Martin Ephraim, die door zijn contacten en zijn niet aflatende inspanningen deze bijzondere attentie voor de tweede keer mogelijk heeft gemaakt. 

 

Mariëtte Spaans

0341-427295
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk