Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwiligersuitje 2018

img20180914172414-kleinjpg

Tripje naar de Yakult fabriek

Dit jaar heeft Carien Boender van de activiteiten voor, wat mij betreft, een prachtig uitje geregeld. Helaas was de opkomst van de vrijwilligers erg laag.

We zijn met 4 auto’s  en 14 personen vanaf Harderhaven naar de Yakultfabriek in Almere gegaan. We werden hartelijk ontvangen en onder het genot van een kopje koffie of thee kregen we uitleg over het ontstaan van Yakult.

Daarna werden we meegenomen door een gastvrouw die de hele procedure van de productie aan ons uitlegde. Na een zeer interessante rondleiding kregen we bij het weggaan allemaal een koeltasje met 24 flesjes Yakult in 3 verschillende smaken mee.

Daarna zijn we weer teruggereden naar Harderhaven (bij Ria) waar wij onder het genot van een drankje en overheerlijke hapjes nog even hebben kunnen genieten en aan het eind van de middag, moe maar voldaan huiswaarts keerden.

Hierbij wil ik het bestuur hartelijk bedanken voor de organisatie van deze dag.

Agnes Bartelse

Mariëtte Spaans

0341-427295
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk