Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstdiner 2018

stalemini4d57-kleinjpg

Om ongeveer half vijf kwamen de eerste gasten bij de Aanleg binnen. We waren in totaal met ruim 100 mensen. De zaal was mooi ingericht en op de tafels lagen schitterende tafelstukken die de woensdag ervoor gemaakt waren door enkele vrijwilligers.

Ria opende het diner met een speech en het officieel aansteken van de lampjes van het Kerstdorp dat haar ouders aan de Aanleg hebben nagelaten. Het was goed luisteren naar onze voorzitter: ze was haar stem wat kwijt. De gasten waren muisstil en daardoor was ze prima te verstaan.

Daarna was het tijd voor een traditie: het huldigen van vrijwilligers. Dit jaar viel de eer aan Joke Stroomberg, Gerda Hoogendoorn en Ans Schaftenaar. Alle drie de dames werden met een mooie spelt en een bloemetje in het zonnetje gezet voor 10 jaar trouwe dienst.

Het diner was ook traditioneel goed. We begonnen met een heerlijke garnalencocktail, gevolgd door vlees in lekkere saus, aardappeltaartjes, groentes, salades en natuurlijk niet te vergeten de stoofpeertjes. De laatste gang was een ijssorbet met verse vruchten en slagroom.

Het diner werd muzikaal opgevrolijkt met een speciaal voor ons kerstdiner samengesteld ensemble van 6 heren van de Aalzangers. Zij hadden enkele Kerstliederen ingestudeerd, die ook meegezongen werden. Onze voorzitter heeft ook het Stille Nacht meegezongen.

Na het diner en het afruimen werd het feest afgesloten met koffie met een bonbon. Voor onze gasten was er nog de jaarlijkse Kerstattentie.

Ik weet wel zeker dat iedereen wel voldaan naar huis ging.

Mariëlle Molenkamp

 

Voor meer foto's: klik hier

Mariëtte Spaans

0341-427295
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk