Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsreceptie 2019

dsc04819-kleinjpg

Nieuwjaarsreceptie 5 januari 2019

 

Onze Nieuwjaarsreceptie werd gehouden op de eerste zaterdag in januari. Het weer was wat druiliger, maar ongeveer 50 personen hadden toch de moeite genomen om naar “De Aanleg” te komen om elkaar een Gelukkig Nieuwjaar te wensen. Onze  Voorzitter Ria van der Meer heette iedereen welkom en wenste ons een gezond en gelukkig 2019. Een groot aantal vrijwilligers waren aanwezig en hebben onze gasten weer verwend met koffie en thee met overheerlijke warme oliebollen die ook dit jaar weer werden gebakken door Carien Boender die tevens als bestuurslid de activiteiten verzorgd. Natuurlijk was erna het oliebollenfestijn weer tijd voor een praatje, maar ook voor een hapje en een drankje was weer gezorgd. Na een gezellige middag keerden zowel de gasten als vrijwilligers weer huiswaarts op weg naar het nieuw jaar.

 Voor meer foto's: klik hier

                                                                                              Agnes Bartelse

  

 

 

 

Mariëtte Spaans

0341-427295
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk